MINE TJENESTER

Jordmorklinikken er en privat helsetjeneste som drives av jordmor Kristina.

Jeg tilbyr hjelp til hjemmefødsel, svangerskapskontroller uavhengig av fødested og barseloppfølging i hjemmet.

 

 

"Jeg tror på

kvinners naturgitte kraft

til å føde sitt barn,

og elske det livet ut"

Svangerskapsomsorg

 

Jeg tilbyr svangerskapsoppfølging uavhengig av om du skal føde hjemme eller på sykehuset. Her har du mulighet for å få time raskt og når det passer for deg. Du kan ha enkelttimer eller følges opp kontinuerlig gjennom hele svangerskapet.

 

Jordmorkontoret ligger Sande i Vestfold. 

Barselomsorg

 

Dagene etter en fødsel med et nyfødt barn, kan by på noen utfordringer og usikkerhet for mange. Har du født hjemme kommer jeg på barselbesøk i dagene etter fødselen.

Om du har født på sykehus og ikke ønsker å tilbringe de første dagene etter en fødsel på en travel fødeavdeling, kan du reise hjem noen timer etter fødselen. Da kan det være fint å vite at man har muligheter for hjelp og oppfølging i sitt eget hjem.

Hjemmefødsel

 

Vi bryr oss om det øyeblikket der vi for første gang møter barnet vårt. En god fødsel gjør oss sterke, trygge og gir oss troen på oss selv. En god fødsel vil være den som du har vært med å planlegge, forberede og forme. Der du får behovet ditt for trygghet, ro, tid og omsorg dekket.

 

Kvinner som føder hjemme har også lavere risiko for komplikasjoner og mindre behov for inngrep som keisersnitt og sugekopp-forløsning. Hjemmefødende kvinner opplever også sjeldnere komplikasjoner som store blødninger og fødselsrifter enn kvinner som føder på sykehuset.

 

Min erfaring er at det tryggeste stedet for et barn å bli født (når forholdene ligger tilrette for det), er der den fødende føler seg trygg og ivaretatt. Om dette stedet for deg er hjemme, hjelper jeg deg gjerne med å planlegge en hjemmefødsel.

Du kan føde hjemme om

 Svangerskapet ditt er normalt

 Du har ett barn i maven

 Barnet ligger med hodet ned

 Du ikke har noen sykdommer som øker risikoen i fødsel

 Du føder mellom uke 37 og 42

 Eventuelle tidligere fødsel har vært normal

 Du føler deg trygg hjemme og med din fødselshjelper

Les mer