Jordmorbloggen

av jordmor Kristina

Når sommerdagen ligg utover landet..

....og du og æ har funne oss ei strand!

Jeg håper sommeren har vært god! Sånn temperaturmessig har den iallefall vært "gravidevennlig", og med litt sol og litt regn kunne jeg også konstatere at magene hadde vokst superbra når jeg var tilbake på jordmorkontoret i går :)

Sommeren har vært nydelig! Etter en lang og deilig ferie både i sommerhuset vårt i Sandefjord og utenlands, var det godt å komme tilbake til hverdagen igjen. Jeg er uthvilt og klar! Vaktberedskapen min begynte allerede for en drøy uke siden, og 3 augustbabyer er ventet. Telefonen er ikke lenger i lydløsmodus, og bensintanken er full. Nå venter jeg bare spent på at fødetelefonen skal ringe.

På mandag flyttet jeg inn i nytt jordmorkontor. Så nå tar jeg i mot alle som måtte trenge en time til svangerskapskontroll i Akersbakken 37 B. Der befinner jeg meg hver tirsdag, sammen med Frøyaklinikken. Konsultasjonene er på 45 minutter, så her har du god tid til "vanlig sjekk" og en god samtale om du har behov. Du er hjertelig velkommen uavhengig av om du skal føde hjemme eller på sykehuset!

15 hjemmefødsler er booket inn dette halvåret - jeg har mulighet for noen til. Skulle du ha spørsmål om hjemmefødsel, bare ta kontakt med meg på mail eller telefon. Du finner kontaktinformasjon på hjemmesiden min.

Da fortsetter jeg dagen med å gjøre klar fødebagen, kontorarbeid og deilige varme ferieminner - i mens regnet øser ned ute.

God sensommerdag!


Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Merk: Alle private bilder på denne bloggen deles med godkjennelse av familiene. Vær snill å respektere deres valg og opphavsrett. Ikke kopiere, lagre eller skriv ut noen av bildene.

 

Du er selvfølgelig velkommen til å dele linken til denne siden om du ønsker.