Jordmorbloggen

av jordmor Kristina

Jeg er singel igjen

Singel igjen

I et halvt år nå har jeg blogget sammen med 40 andre for Babybloggerne. Det har vært utrolig spennende og lærerikt - nå blir jeg imidlertid singel igjen.

Jeg har savnet det små og nære som jeg føler jeg har her inne på min egen blogg, og heldig som jeg er har jeg fått tilbakemelding på at mange andre savner det også. Så derfor kommer da blogginnleggene, fødselshistoriene og diverse jordmortanker herfra igjen fremover. Vil du være med så heng på!

Dette bildet ble skulle brukes i et innlegg om hva babyen så med en gang den kom ut - det ble aldri brukt til det formålet :D

Først og fremst vil jeg fortsette med å skrive fødselshistorier. Gode og normale fødselshistorier bør ut til flest mulig! Noen innlegg vil være informasjonsinnlegg og andre igjen oppdateringer fra hjemmejordmorlivet mitt. Nå har jeg freshet opp hjemmesiden og bloggen min, og er klar!

Hektisk våruke

Forrige uke var deilig hektisk. To barn kom til verden med 10 timers mellomrom. Jeg dro rett fra ett fødehus til ett annet. Sov et par timer på sofaen og var klar for fødsel igjen. To deilige søte og bløte jentebabyer kom til verden hjemme på mamma og pappas soverom.

Jeg merket ikke at jeg var trett før jeg satt meg i bilen på vei hjem. Sjelden har 1 times kjøretur kjentes så lang. 36 timer etter den første fødetelefonen kom var det godt og komme hjem igjen.

Resten av uken var det barselbesøk og noen svangerskapskontroller. I dag har jeg vært på kontoret på Frøyaklinikken og møtt to nye gravide som ønsker og føde barn hjemme til høsten. Nå sitter jeg på vent og håper fødetelefonen skal ringe fra hun som er 9 dager over terminen. Da hører du sikkert fra meg igjen!

God påske!

#fødsel #hjemmefødsel #vårbarn #singel

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Merk: Alle private bilder på denne bloggen deles med godkjennelse av familiene. Vær snill å respektere deres valg og opphavsrett. Ikke kopiere, lagre eller skriv ut noen av bildene.

 

Du er selvfølgelig velkommen til å dele linken til denne siden om du ønsker.