Jordmorbloggen

av jordmor Kristina

FORANDRING FRYDER!

​Det har vært stille her på bloggen i det siste. Det er fordi det er forandringer på gang. Spennende og litt skummelt. Jeg må innrømme at jeg nok er av den typen som liker meg godt med å ha tingene som de er – så lenge de fungerer bra. Jeg liker å "blend in" og ikke stikke nesa frem.

Samtidig vet jeg at etter mange år som hjemmejordmor sitter jeg på veldig mye viktig informasjon om normale fødsler og erfaringer i forhold til hva kvinner har behov for når de føder - for å fremme den normale fødselen. Det er viktig for meg at denne jordmorkunnskapen og erfaringen ikke blir borte blandt ny teknologi og travle fødeavdelinger. Det er viktig for meg at kvinner ikke mister troen på at kroppen deres kan føde barn.

Jeg har jo lenge tenkt, og også delt mine tanker om og at jeg kunne ønske flere kvinner fikk bedre informasjon om dette og sine valgmuligheter enn det de har i dag.

Så fikk jeg plutselig en mulighet til det – jeg ble spurt om å flytte bloggen min - og valgte å ta den muligheten.

I løpet av kort tid flytter jeg derfor bloggen min til en ny nettportal, og blir jordmorblogger på www.babybloggerne.no. Dette er en helt ny nettportal, som vil ha sin oppstart i løpet av oktober. Der skal jeg fortsette med å gi råd, informasjon og dele fødselshistorier fra hjemmefødsler. Jeg håper at jeg på den måten kan nå mange flere kvinner med informasjon og valgmuligheter de kanskje ellers ikke får informasjon om.

Jeg håper du som har fulgt meg her inne også blir med meg videre og ber venner og bekjente med <3


Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Merk: Alle private bilder på denne bloggen deles med godkjennelse av familiene. Vær snill å respektere deres valg og opphavsrett. Ikke kopiere, lagre eller skriv ut noen av bildene.

 

Du er selvfølgelig velkommen til å dele linken til denne siden om du ønsker.