JORDMOR KRISTINA

 

Jeg har jobbet som hjemmejordmor siden 2008, og hjelper årlig 25-35 par  med fødsler hjemme på kjøkken, bad og i stuer - i leiligheter, hus og hytter. Jeg jobber 100% som hjemmejordmor med svangerskapsomsorg, fødsel  og barseloppfølging. Som jordmor jobber jeg daglig med og for den normale fødselen, den gode fødselsopplevelsen og viktigheten av å føle seg godt ivaretatt og få behovene sine dekket gjennom svangerskap og fødsel.Her får du kontinuerlig oppfølging fra en og samme jordmor fra start til mål!

Jeg holder til i Sande i Vestfold og hjelper par i fødsel innenfor ca 1 times reisevei

Når kvinner føler seg

trygge,

får kjærlig omsorg,

tid og ro til å føde barn

på sin måte

– da føder kvinner best

.

REFERANSER

“For oss er du ikke bare årets jordmor, men tidenes jordmor. Jordmora over alle jordmødre. Du er den tryggeste, roligste, mest kunnskapsrike og nydeligste medmenneske og jordmor man kan ønske å dele en fødsel med!"

Cathrine Heggedal

"Tusen takk for den styrken, lidenskapen, tryggheten og omsorgen du har i deg og utstråler i jobben din. Vi er deg evig takknemlig for at du vil hjelpe alle som ønsker å føde på en naturlig måte"

Erik og Annette

“Jeg kunne ikke følt meg mer møtt, ivaretatt og sett både under svangerskapet og under fødselen! For ikke å snakke om alle de gangene jeg har ringt og fått svar på alt det som bekymrer under svangerskapet. Tenk om alle kunne opplevd det samme”

Bente Jørgensborg