JORDMOR KRISTINA

 

Jeg har jobbet som hjemmejordmor siden 2008, og hjelper årlig 25-35 par  med fødsler hjemme på kjøkken, bad og i stuer - i leiligheter, hus og hytter. Jeg jobber 100% som hjemmejordmor med svangerskapsomsorg, fødsel  og barseloppfølging. Her får du kontinuerlig oppfølging fra en og samme jordmor fra start til mål!

Om du ikke kan eller ønsker å føde hjemme, kan du fremdeles ha svangerskapsoppfølgingen på mitt jordmorkontor i Oslo, og få barseloppfølging og ammeveiledning hjemme.

Som jordmor jobber jeg daglig med og for den normale fødselen, den gode fødselsopplevelsen og viktigheten av å føle seg godt ivaretatt og få behovene sine dekket gjennom svangerskap og fødsel. Jeg skriver også jordmorbloggen, og deler daglig råd og tips om svangerskap, fødsel og barseltid på jordmorsnapchaten: Hjemmefodsel

HISTORIE OG ERFARING

Jordmor Kristina har drevet privat jordmortjeneste og jobbet som hjemmejordmor siden 2008, hovedsakelig med hjemmefødsler, svangerskapsomsorg, akupunktur og ammehjelp. Hun har nå hjulpet snart 300 hjemmefødte barn til verden. Tidligere har hun jobbet på Nyfødtintensivavd ved SIV, Rikshospitalets fødestue - Føderiket, og som kommunejordmor i Rælingen kommune. Hun har videreutdanning i ammeveiledning, og akupunktur for jordmødre. Kristina er opprinnelig fra Vestfold, men bor i dag i Oslo. Hun er gift og har tre barn, en fødsel på sykehus og to hjemmefødsler.

Hun hjelper kvinner med hjemmefødsler både i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud og Vestfold. Om forholdene ligger tilrette for det, reiser hun også til Hedmark og Telemark. Ta kontakt om du lurer på om hun kan hjelpe deg der du bor.

Når kvinner føler seg

trygge,

får kjærlig omsorg,

tid og ro til å føde barn

på sin måte

– da føder kvinner best

.

REFERANSER

“For oss er du ikke bare årets jordmor, men tidenes jordmor. Jordmora over alle jordmødre. Du er den tryggeste, roligste, mest kunnskapsrike og nydeligste medmenneske og jordmor man kan ønske å dele en fødsel med!"

Cathrine Heggedal

"Tusen takk for den styrken, lidenskapen, tryggheten og omsorgen du har i deg og utstråler i jobben din. Vi er deg evig takknemlig for at du vil hjelpe alle som ønsker å føde på en naturlig måte"

Erik og Annette

“Jeg kunne ikke følt meg mer møtt, ivaretatt og sett både under svangerskapet og under fødselen! For ikke å snakke om alle de gangene jeg har ringt og fått svar på alt det som bekymrer under svangerskapet. Tenk om alle kunne opplevd det samme”

Bente Jørgensborg

Jordmor Kristina

Sandvikveien 40

3077 Sande i Vestfold

Tlf: 924 66 298

 

Kontakt oss for mer informasjon:

Følg oss for flere oppdateringer:

  • Image-1
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© 2015 by Kristina Jacobsen